Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Kedves Vásárlóink!
 
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy az árukészletünk és az árak időről időre változhatnak a partnereink ajánlásai és a piaci trendek alapján. Mivel széles választékunk van, előfordulhat, hogy egyes termékek nincsenek készleten - ezek beérkezésére várni kell. Annak érdekében, hogy mindig naprakész információkkal szolgáljunk, javasoljuk, hogy kérjetek árajánlatot, az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
Ha bármilyen kérdésetek van a termékekkel vagy az árakkal kapcsolatban, kérlek, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésetekre, és segítenek megtalálni a legjobb megoldást.
 
Köszönjük a megértést!
Az Adrianus 2001 csapata

EINHELL AQUINNA 36/30 akkus kerti szivattyú (akku és töltő nélkül)

2 x 18 V
Akkumulátor és töltő nélkül!
Einhell Expert termék

Leírás

Felszereltség:
  • A Power X-Change család tagja, 2 db 18 V akkumulátorral üzemeltethető
  • Kétfokozatú ECO-kapcsoló
  • Vízbetöltő csavar
  • Fagyvédelem (vízleeresztő csavar)
  • Túlmelegedés elleni védelem (hőkapcsoló)
  • Praktikus fogantyú
  • Akkumulátor és töltőkészülék nélkül (ezeket külön vásárolhatja meg)
Az Einhell AQUINNA 36/30 vezeték nélküli kerti szivattyúval az eső, a kút vagy a tartály víz bármikor felhasználható otthoni kertjében és zöldben, így pénzt takaríthat meg és megóvhatja a környezetet. Mivel az AQUINNA kerti szivattyú energiáját 2 x18 V-os Power X-Change elemekből nyeri. Az erőteljes Power X-Change család tagjaként tervezték, és a rendszer összes újratölthető akkumulátora korlátlan rugalmassággal használható a gyár padlóján és a kerti berendezésekben. A kétfokozatú ECO kapcsoló biztosítja a helyes beállítást: akár energiatakarékos módban, kevesebb szállítási nyomással vagy teljes energiával. Legfeljebb 26 méter szállítómagassággal, 8 méter szívómagassággal és 3000 liter / óra áramlási sebességgel az AQUINNA vezeték nélküli kerti szivattyú a teljesítmény szempontjából is kiemelkedő. A csatlakozás a szívó oldalon 42 mm (1 1/4 ") AG) és a nyomásoldalán 33,3 mm (R1 IG). Van egy vízbetöltő dugó és egy vízleeresztő dugó, amely megvédi a fagyot. Ez lehetővé teszi a kerti szivattyú biztonságos tárolását a hideg évszakban. A hővédelem megvédi a motort a túlterheléstől. A praktikus hordozófogantyúnak köszönhetően a vezeték nélküli kerti szivattyú gyorsan bármilyen helyre szállítható. A kézbesítés akkumulátor és töltő nélkül történik. Ezeket külön értékesítik, például az Einhell által készített praktikus indítóként. A praktikus hordozófogantyúnak köszönhetően a vezeték nélküli kerti szivattyú gyorsan bármilyen helyre szállítható. A kézbesítés akkumulátor és töltő nélkül történik. Ezeket külön értékesítik, például az Einhell által készített praktikus indítóként. A praktikus hordozófogantyúnak köszönhetően a vezeték nélküli kerti szivattyú gyorsan bármilyen helyre szállítható. A kézbesítés akkumulátor és töltő nélkül történik.
 
Műszaki adatok:
Szállítási magasság: max. 26 m
Szállítási arány: max. 3000 l / óra
Szívási magasság: max. 8 m
Szállítási nyomás: max. 2,6 bar
Max. vízhőmérséklet: 35 ° C
Csatlakozás szívó oldala: 42 mm (R11 / 4 AG)
Csatlakozási nyomás oldala: 33,3 mm (R1 IG)
Nettó / bruttó súly: 3.3 / 4.65 kg
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

adrianusdepo.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Abraboro termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
Termékajánló