Barion Pixel
További termékeink
Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák
Kedves Vásárlóink!
 
Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy az árukészletünk és az árak időről időre változhatnak a partnereink ajánlásai és a piaci trendek alapján. Mivel széles választékunk van, előfordulhat, hogy egyes termékek nincsenek készleten - ezek beérkezésére várni kell. Annak érdekében, hogy mindig naprakész információkkal szolgáljunk, javasoljuk, hogy kérjetek árajánlatot, az oldalon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek!
Ha bármilyen kérdésetek van a termékekkel vagy az árakkal kapcsolatban, kérlek, ne habozzatok felvenni velünk a kapcsolatot! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésetekre, és segítenek megtalálni a legjobb megoldást.
 
Köszönjük a megértést!
Az Adrianus 2001 csapata

EINHELL TC-CL 18 Li H - Solo akkus lámpa (akku és töltő nélkül, kartonban)

18 V, 280 lm, akkumulátor és töltő nélkül
Einhell Classic termék

Leírás

  • A Power X-Change család tagja
  • A gyártó CREE Ltd. minőségi LED-jei
  • Nagy rugalmasság a forgatható fejjel
  • Praktikus fémkampó
  • Ergonomikus fogantyú puha markolattal
  • Szállítás, akkumulátor és töltő nélkül (külön kapható)
  • Fényáram: 280 lm
A TC-CL 18 Li H-solo akkus lámpa nagy segítség minden fajta sötétben és rosszul megvilágított helyen végzendő munka esetén. A különösen világos 280 lm erősségű fény biztosítása céljából a CREE Ltd. cég nagy teljesítményű LED-jeivel van ellátva. Köszönhetően a rendkívül kis áramfogyasztásnak a lámpa hosszan tartóan világít. Az optimális megvilágításról a rugalmasan dönthető lámpafej gondoskodik. A puha markolatú hordozófogantyúval ellátott stabil háznak köszönhetően a lámpa könnyen szállítható. A praktikus fémkampója segítségével bárhová gyorsan és egyszerűen felakasztható. A TC-CL 18 Li H-solo akkus lámpa, mint az Einhell Power X-Change család tagja, a Power X-Change család összes akkujával táplálható. A már meglévő Power X-Change sorozat kiegészítéseként a kiszállítására akku és töltőkészülék nélkül kerül sor.
A képek csak illusztrációk!

Kapcsolódó termékek

Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

adrianusdepo.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Abraboro termékek
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Ryobi Gépregisztráció
Metabo Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
Termékajánló